Tutaj skosztują Państwo najlepszych w regionie klusek na parze, pierogów i naleśników.
Oferujemy szeroki wybór dań kuchni polskiej, opartych na tradycyjnych recepturach przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
W menu znajdą Państwo m.in.:
kluski na parze (z owocami, czekoladą, cukrem)
naleśniki (z serem, owocami, czekoladą, dżemem)
pierogi (ruskie, z mięsem, leniwe, z owocami)
krokiety (z kapustą i pieczarkami, z mięsem)
zupy (barszcz, żurek, pomidorowa, krupnik)
dania barowe (gołąbki, łazanki, flaczki, fasolka po bretońsku, bigos, gulasz)
dania mięsne (golonka pieczona, kotlet mielony, kotlet schabowy, pieczeń wieprzowa)
dodatki (ziemniaki, pyzy z mięsem, kluski śląskie, kapusta zasmażana, zestawy surówek, kasze)
W sobotę otwarte od godz. 9.00